Sabtu, 9 Mei 2009

31 thn ALTANTUYA DI JPM ( 6 may 2009 )

foto di tag dari blog black,waktu ni baru sampai dan baru terima kek tuya dari seorang teman yang menyambut kehadiran saya dan teman2 di tempat packing,hadapan jpm...


ini adalah antara aksi polis apabila dapat merampas kek tuya dari salah seorang teman yang waktu itu sudah menggambil kek itu daripada saya.....




laa...dah kono tangkap lah plak....waktu tu saya pikir gak apo plak puncoooo eh saya ditangkap ni..yer lah nak wat cam mana,kena lah tenang.....setelah di siasat dan saya dibebaskan ke esokkan harinya dengan jamin mulut sebanyak rm2000 dari seorang penjamin.(nak bagi tau gak lokap putrajaya ada ekon...) apabila saya pikir2 saya rasa sebab saya ditangkap,kerana saya kata pada polis yang nak rampas kek tu la..."jangan lah buek macam tu...bondo makan tu...." ker saya salah cakap tak boleh cakap negeri sembilah kat putrajaya??? tapi yang nyata lepas saya cakap ayat tu saya terus diarahkan ditangkap....siapa yang tenggok live atau rakaman kejadian itu pasti boleh menilai adakah patut? lu.....pikir lah sendiri..... o.k ada hal lah,nanti kalau ada apa2 nanti saya tulis lagi...













1 ulasan: